Inwonersadviesraad

De Inwonersadviesraad werkt samen met de gemeente aan een samenleving waarin alle inwoners van gemeente Katwijk kunnen meedoen. Wat je positie ook is. En met of zonder beperking. De Inwonersadviesraad draagt hier als een onafhankelijke gesprekspartner aan bij. 

De Inwonersadviesraad adviseert de gemeente over wat inwoners nodig hebben om te kunnen meedoen in de samenleving. Ook spreken zij vraagstukken door en leveren zij feedback op plannen die de gemeente ontwikkelt. 

Website Inwonersadviesraad Katwijk
Illustratie: 2 mensen met praatwolkjes

Word lid van de Inwonersadviesraad

We zijn goed op weg om een Inwonersadviesraad sociaal domein op te bouwen. Inmiddels hebben goede kandidaten zich aangemeld. Maar we kunnen meer mensen gebruiken die lid willen worden van deze mooie Inwonersadviesraad.

Vacature lid Inwonersadviesraad

De onderwerpen waarin de Inwonersadviesraad adviseert zijn breed. Van wonen en werken tot zorg en samenleven. De inwonersadviesraad signaleert belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen, van vergrijzing tot eenzaamheid en van mantelzorg tot laaggeletterdheid. Het doel is om de gevolgen voor inwoners duidelijk in kaart te brengen en te spiegelen met het bestuur. Met de adviezen dragen zij eraan bij dat iedereen in Katwijk zo goed mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en een sociaal netwerk om zich heen heeft.

Contact

Wilt u uw ervaring of idee├źn met ons delen, of met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar info@inwonersadviesraadkatwijk.nl