Beleid voor ondernemers

Op deze pagina staat een overzicht van het geldende beleid voor ondernemers. Dit beleid is de basis van het werk dat de gemeente doet.

Meer informatie over de uitvoering van het beleid vindt u op de onderwerppagina's op deze website.

Ondernemen

Harde horeca centrum Katwijk aan Zee

In het centrum van Katwijk aan Zee is mag de zogenaamde ‘harde horeca’ uitbreiden. Voorbeelden van ‘harde horeca’ zijn discotheken en bars.

Dynamisch aankoop systeem externe inhuur

Wij publiceren opdrachten* via het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS inhuur). Alle bedrijven en zelfstandigen hebben de gelegenheid om hierop in te schrijven. Via vooraf gestelde criteria gunnen we de opdracht aan de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo wordt er gegarandeerd dat het inhuurproces open en transparant is voor iedereen.

Wil jij of jouw bedrijf meedingen naar inhuuropdrachten bij de gemeente Katwijk? Registreer je dan eenmalig en kosteloos op het Negometrix Platform. Je account geeft toegang tot openstaande uitvragen waarop je kunt inschrijven. Je kunt inschrijven op één of meerdere categorieën.

* uitzondering hierop geldt voor afgesloten en nog lopende specifieke (raam-)overeenkomsten voor de inhuur van tijdelijk personeel die lopen t/m 31-12-2019