Warmtevisie

Voor de overstap naar aardgasvrij wonen maakt de gemeente Katwijk een plan om stap voor stap naar een aardgasvrije gemeente te gaan: de warmtevisie.  De warmtevisie wordt in het najaar van 2021 aan de gemeenteraad voorgelegd. Bij het opstellen van de warmtevisie zijn verschillende partijen betrokken, zoals de woningcorporatie, de netbeheerder, de energieambassadeurs en bewoners.

Voor de warmtevisie moeten er 2 belangrijke keuzes gemaakt worden:|

  • Wat worden de nieuwe warmtebronnen in plaats van aardgas om woningen anders te verwarmen?
  • Wanneer kunnen bewoners van welke buurt overstappen op het gebruik van een van die andere warmtebronnen?

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over het opstellen van de warmtevisie? Of heeft u ideeën over de mogelijkheden voor het duurzaam verwarmen van uw buurt? U kunt dan gebruik maken van het wekelijkse spreekuur van de gemeente op donderdagmiddag tussen 15.00 – 16.00 uur. U kunt zich aanmelden voor het spreekuur via energie@katwijk.nl. U kunt uw vragen natuurlijk ook per e-mail stellen.

Meer info

Meer informatie over aardgasvrij wonen vindt u op de pagina Aardgasvrij wonen. U vindt daar ook veelgestelde vragen over aardgasvrij wonen.

Wilt u op de hoogte blijven van volgende bijeenkomsten of vragenlijsten over de warmtevisie? Stuur dan een mail naar energie@katwijk.nl met uw naam en mailadres. In het vervolg krijgt u een persoonlijke uitnodiging per mail.

Naar het overzicht