Inrichting Voorhouterweg Landwaard

Het projectgebied ligt tussen de nieuwe rotonde van de Noordwijkerweg tot en met het kruispunt Voorhouterweg-Bankijkerweg (inclusief het gedeelte tot aan het Oegstgeesterkanaal). De verkeersveiligheid in dit gebied is verminderd, dus is het nodig om het gebied opnieuw in te richten.

  • De veiligheid voor fietsers en voetgangers wordt verbeterd
  • De route van en naar het bedrijventerrein “De Claver” voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Er komt een bochtverbreding (aanpassing van de rijcurve) voor het zwaarder geworden vrachtverkeer
  • De fiets- en voetpaden worden aangepakt en sluiten straks logisch aan op de bestaande paden, de woningbouw en de nieuwe rotonde. De vrijliggende fietspaden zorgen zo voor meer veiligheid
  • Er komen speelgelegenheden en een waterpartij (die is inmiddels al gerealiseerd).

Bekijk hieronder de ontwerptekeningen:

Planning

  • In de loop van februari/maart begint de aannemer met de werkzaamheden die zo’n 3 á 4 maanden duren. De aannemer is KWS Infra bv.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Dan kunt u de gratis omgevingsapp van KWS downloaden op uw mobiel. Zoek in uw store op KWS. Na de installatie vindt u het project onder “Katwijk - Herinrichting Voorhouterweg Landwaard”. Sla het project op als favoriet om meldingen en updates over de werkzaamheden te kunnen ontvangen. 

Contact met omgevingsmanager

Wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met de omgevingsmanager namens de aannemer van het project met Gert-Jan Roth. Dit kan via tel. 06-54976385 of groth@kws.nl.

Spreekuur

Ook is er een wekelijks inloopspreekuur in de bouwkeet van het project. De bouwkeet is een wit met blauwe keet met oranje bies. Het spreekuur is op de woensdagmiddag tussen 15.00 - 16.00 uur.

Naar het overzicht