Herinrichting Rijnstraat en Turfmarkt

Fasering en werkzaamheden

 Hieronder staan de geplande werkzaamheden op een rij.

  • verwijderen van enkele bomen
  • verwijderen van bestrating en asfalt
  • vervangen van riolering
  • aanbrengen fundering
  • aanbrengen bestrating en asfalt voorzien van een streetprint
  • inrichten Rijnstraat als 30km/u zone

Om deze werkzaamheden vlot te laten verlopen zijn omleidingen ingesteld. De omleiding over de N206 is van kracht tijdens de gehele periode van de werkzaamheden. Borden in de omgeving geven de actuele omleidingen aan in de wijk.

Planning en plangebied

Door een verschuiving in de planning is er ruimte om de herinrichting van de Rijnstraat in één keer af te maken. Het oorspronkelijke plan was deze werkzaamheden in maart stop te zetten, en vanaf december/januari 2022 weer te vervolgen. Het werk aan de Rijnstaat wordt nu eind juli helemaal afgerond. Gedurende deze periode zijn er deelafsluitingen voor het verkeer en wordt u om het werk heen geleid daar waar nodig. Halverwege juli wordt het streetprint aangebracht met een volledige verkeersafsluiting.

Afbeelding Turfmarkt

Spreekuur omgevingsmanager Rijnstraat - Turfmarkt

Het spreekuur van de omgevingsmanager Rijnstraat, is op iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in De Roskam, Turfmarkt 2, Katwijk en om de week op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de bouwkeet nabij de bushalte Schutterswei.

App

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Rijnstraat en op de Turfmarkt, download de app van KWS Infra in de App Store of via Google Play.

Naar het overzicht