Muziekschool Katwijk

Duizenden inwoners van onze gemeente beleven dagelijks plezier aan muziek maken. Bij de gemeentelijke muziekschool leer je de wereld van de muziek ontdekken: een instrument bespelen, samenspelen in een ensemble of band, samen zingen en nog veel meer.

Alle docenten zijn ervaren professionals en muziekliefhebbers. Zij weten precies wat musiceren zo leuk maakt en hoe ze dat aan jou kunnen overbrengen.

Cursusaanbod

Er zijn cursussen voor alle leeftijden, alle niveaus, muziekinstrumenten en muziekstijlen. Je kunt op verschillende manieren les krijgen: individueel, in een groepje of klassikaal. Van 6 lessen 'Muziek op schoot' voor baby’s tot een salonorkest voor volwassenen, van blokfluit tot contrabas, van barok tot heavy metal, van de allereerste nootjes tot aan het toelatingsexamen voor het conservatorium. Door het jaar heen worden er allerlei uitvoeringen en evenementen georganiseerd waarop leerlingen en ensembles kunnen optreden.

Behalve de lessen en cursussen in de vrije tijd, verzorgt de muziekschool ook muzieklessen in alle groepen van de basisscholen in Katwijk en projecten in het voortgezet onderwijs.

Kom eens langs voor een proefles en ontdek jouw muzikale talenten!

Contactgegevens

Gemeentelijke Muziekschool Katwijk
Zeeweg 123
2224 CD  Katwijk
telefoon: (071) 406 57 81
e-mail: muziekschool@katwijk.nl
website: www.muziekschoolkatwijk.nl