Erfgoedplatform

Het Erfgoedplatform is een plek waar organisaties, ondernemers, inwoners en de gemeente informatie en kennis kunnen delen over het erfgoed in Katwijk en samen initiatieven kunnen ontwikkelen.  Door samenwerking in het Erfgoedplatform kunnen initiatieven elkaar versterken en kan onderling kennisuitwisseling plaatsvinden. Hierbij wordt steeds naar een koppeling gezocht met maatschappelijke doelstellingen op het gebied van samenleving, cultuur, economie, toerisme en omgevingskwaliteit. Zie voor meer informatie ook de erfgoedvisie. Er zullen regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het Erfgoedplatform.

Bent u geïnteresseerd in het erfgoed in Katwijk en wilt u kennis delen en samenwerken met anderen om initiatieven rondom erfgoed van de grond te krijgen? U bent van harte welkom! De volgende bijeenkomsten van het Erfgoedplatform vinden plaats op 8 juni en op 27 oktober. U kun zich aanmelden voor de bijeenkomsten van het Erfgoedplatform via erfgoed@katwijk.nl.

Aanvragen subsidieregeling

Van 15 september 2020 tot en met 31 oktober 2020 kunt u een subsidieregeling aanvragen. Meer informatie over de subsidieregeling vindt u hier.

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van activiteiten en initiatieven vanuit het Erfgoedplatform. Hier kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.